Caroline Stevens is primarily involved in the areas of insolvency administration and advice regarding insolvency law.
In addition, Caroline Stevens offers advice in restructuring scenarios without insolvency issues.
Caroline Stevens is primarily involved in the areas of insolvency administration and advice regarding insolvency law.
In addition, Caroline Stevens offers advice in restructuring scenarios without insolvency issues.
Caroline Stevens is primarily active in the areas of insolvency administration, insolvency law advice and restructuring.
Caroline Stevens has been appointed as insolvency administrator and trustee. She also offers companies in crisis advice on matters of insolvency law, and assists the management in self-administration proceedings.
Caroline Stevens is an associated partner at GÖRG Partnerschaft von Rechtsanwälten mbB and a partner at GÖRG Insolvenzverwaltung Partnerschaft von Rechtsanwälten mbB.
After her law studies at the University of Bonn, Caroline Stevens completed an interdisciplinary master course for corporate restructuring at Heidelberg University. She then completed her legal training in Bonn, with clerkships at an international law firm in Cologne and a corporate law firm in Cape Town (South Africa).
She was admitted to the bar in 2014.
Caroline Stevens has been an appointed insolvency administrator and trustee since 2017.
Einige der von uns gesetzten Cookies dienen dazu, bestimmte Funktionen unserer Webseiten zu ermöglichen, insbesondere zur Steuerung des Cookie-Banners (damit dieses bei Ihren erneuten Besuchen nicht immer wieder angezeigt wird). Diese Cookies enthalten keine personenbezogenen Daten, insbesondere nicht Ihre IP-Adresse. Andere Cookies, die zu Analysezwecken gesetzt werden (siehe hierzu auch den Abschnitt „Web-Analyse-Tools“), helfen uns zu verstehen, wie Besucher mit unseren Webseiten interagieren. Diese Cookies dienen dazu, die Nutzung unserer Webseiten statistisch zu erfassen und zum Zwecke der Optimierung unseres Angebotes auszuwerten. Die Analyse-Cookies werden bis zu 13 Monate gespeichert.