Press Releases | IT and Teleco...
04.10.2024
Press Releases | IT and Telecommunications
Ufenau Capital Partners and the...
Dr. John-Patrick Bischoff is a lawyer and partner at GÖRG Partnerschaft von Rechtsanwälten mbB in Hamburg. His expertise covers the areas of mergers & acquisitions, private equity and venture capital, where he has become a sought-after expert for national and international clients, both on the buyer and seller side.
As part of the Corporate / M&A team and as co-head of the Healthcare sector group, Dr. John-Patrick Bischoff also advises financial investors, domestic and foreign groups, medium-sized companies and entrepreneurs on transactions in the healthcare and life sciences sector.
In addition to his work in corporate law, Dr. John-Patrick Bischoff is an experienced advisor in all matters of corporate law and assists clients in shareholder disputes.
2019
GÖRG
Partner
2009
Major international law firm
Lawyer
2008
Admitted to the bar
2010
University of Kiel
Doctorate (topic of international arbitration, (Dr iur))
2006-2008
US commercial law firms
Legal clerkship in Hamburg
2004
University of London
LL.M. programme with a focus on International Business Law
2003
University of Passau and Munich
Study of law
International Association of Young Lawyers (AIJA)
Corporate Law Association
German Bar Association (DAV) - Working Group for Medical Law
Einige der von uns gesetzten Cookies dienen dazu, bestimmte Funktionen unserer Webseiten zu ermöglichen, insbesondere zur Steuerung des Cookie-Banners (damit dieses bei Ihren erneuten Besuchen nicht immer wieder angezeigt wird). Diese Cookies enthalten keine personenbezogenen Daten, insbesondere nicht Ihre IP-Adresse. Andere Cookies, die zu Analysezwecken gesetzt werden (siehe hierzu auch den Abschnitt „Web-Analyse-Tools“), helfen uns zu verstehen, wie Besucher mit unseren Webseiten interagieren. Diese Cookies dienen dazu, die Nutzung unserer Webseiten statistisch zu erfassen und zum Zwecke der Optimierung unseres Angebotes auszuwerten. Die Analyse-Cookies werden bis zu 13 Monate gespeichert.